Fascynuję się filmem, fotografią, kuchnią, biologią i wieloma mniejszymi rzeczami. Z tych wszystkich wymienionych, najbardziej lubię robić zdjęcia i chyba jestem w tym dobry, bo wiele osób mówi, że mam do tego talent. Moje fotografie często cechują się słońcem w tle, czy efektami, powodującymi nienaturalne kolory, kontrast itd. Przechodząc do gotowania; szczerze mówiąc, to wolę piec i tworzyć desery. Sprawia mi to większą radość, ponieważ nie znam osoby, która nie lubiłaby słodyczy i lubię patrzeć jak ludzie są zadowoleni dzięki mojej pracy i wysiłkowi włożonemu w przyrządzenie i dekorację danej słodkości. W biologii jestem zamiłowany w mikroorganizmach, a przede wszystkim na możliwości wszystkich organizmów do samoregeneracji. Doceniam również nowe technologie tak jak możliwość komunikacji między ludźmi przez internet, czy urządzenia takie jak Google Glass, czy soczewki Googla pomagające osobom z cukrzycom.
Doświadczenie | Niewielkie |
Profesja | Fotograf |
Wiek | 25 |
Brak referencji.