Pokaż odpowiedzi: Chronologicznie | Od najwyższej oceny
0 wyświetleń
OdpowiedzJuż kiedyś szukałam, ale pomysł nie wypalił, więc po raz kolejny się zabieramy za niego. Od razu sorry, że daję ogłoszenie, chciałam znaleźć przez wyszukiwarkę, ale niestety, nie udało się wyłonić takiej, co kryteria spełnia, bo wszyscy wiemy jak modelki (i nie tylko) dane swoje wypełniają ;))Do rzeczy - wymagania:- szczupła sylwetka (im szczuplej tym lepiej, ok. 60 w talii)- Włosy najchętniej krótkie ( znaczy się: na chłopaka, lub na chłopaka z długą grzywką) bądź długie (tak, żeby można było spiąć w gładkiego koka bez sterczących włosków np. z grzywki) blond!- Zakres pozowania toples (więc wiek 18+ - biust będzie zasłonięty, najczęściej ręką, kawałkiem kamizelki itp, no ale paradować po studio z nagim trzeba!)- doświadczenie w pozowaniu do mody - własne buty, im wyższe tym lepsze i mogą odjechane być, czarneW zamian za to oferuję:- zdjęcia w studio ze specjalnie wykonaną scenografią robione przez www.yosemite.maxmodels.pl- wizaż wykonany przeze mnie- niezapomniane wrażenia- naleśniki z dżemem- dla dojeżdżających modelek mogę zaoferować nocleg u mnie w mieszkaniu Zasady współpracy::- Modelka pozuje, fotograf fotografuje, ja maluje, czyli pozowanie za zdjęcia, projekt autorski niekomercyjny- kosztów przejazdu nie pokrywamyTermin sesji do ustalenia, ale ze względu na dość spore przygotowania, raczej odległy o jakiś miesiąc od dziś :D Wszelkie pytania na priv.
a jaki dzem do tych nalesnikow:)?
ja lubię truskawkowy, ale może być śliwkowy, malinowy i inne takie co to w sklepach kupić można :)
Darunia, zalamka - myslalem ze jakis wlasnorecznie robiony:)
prosszę Cię, ja się dopiero co nauczyłam naleśniki robić i kotlety panierować :D
Daria Ja za nalesniki chetnie wpadne blende potrzymac:)
ja nie wiem czy mogę zatrudniać do trzymania blendy. Ale lipa, modelki dalej nie ma... ;( pewnie wymagania mam za duże... w takim razie do naleśników dorzucę jeszcze koktajl truskawkowy i kawę mrożoną z bitą śmietaną.
we francji robia takie super z nutella!ale ja jestem fanka serka waniliowego.