Pokaż odpowiedzi: Chronologicznie | Od najwyższej oceny
5 wyświetleń
OdpowiedzAha, jak lubisz czosnek, to można nakłuć karkówkę i powciskać tam ząbki czosnku przecięte wzdłuż. Czosnek daje fajny i mocny aromat przy pieczeniu :)Smacznego...
Jak można pisać takie rzeczy na tym portalu?! To skandal!
Miej litość dla setek modelinek, które się głodzą, żeby schudnąć!! Wchodzi sobie taka biedna głodna, a Ty tu o 20 wieczorem o karkówce piszesz :D:D:D:D:D:D:D:D:D
biedne zwierzątka
Możesz zrobić bejcę z miodu, oliwy i octu winnego, ale trzeba karkówkę posmarować dzień wcześniej.W wersji dla leniwców - posmaruj karkówkę musztardą.
piekarnik już się grzeje..pół kilo karkówki, 3 niewielkie cebule przekrojone w ćwiartki, 1 czerwona papryka...wszystko w rękawie i do piekarnika...jeszcze godzina i będzie wyżerka...uwielbiam ;)
znacie dobry przepis na karkówkę?